Termeni și condiții
 

Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul serbaniuc.ro (denumit în continuare „site-ul”). Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Utilizarea Site-ului

  1. Accesul și utilizarea site-ului sunt destinate exclusiv utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți voie să utilizați site-ul în scopuri ilegale sau în orice mod care ar încălca drepturile altor persoane.

  2. Nu sunteți autorizat să modificați, reproduceți, distribuiți, vindeți sau să exploatați în orice mod conținutul sau materialele de pe site fără permisiunea prealabilă și scrisă a noastră.

Conținutul Site-ului

  1. Ne angajăm să furnizăm informații corecte și actualizate pe site-ul nostru, însă nu garantăm exactitatea, completitudinea sau actualitatea acestor informații.

  2. Orice informații sau materiale pe care le furnizăm pe site sunt destinate exclusiv scopurilor informative și nu constituie sfaturi juridice sau consiliere juridică.

Proprietate Intelectuală

  1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor de pe site, inclusiv, fără limitare, drepturile de autor, mărci comerciale și drepturi de design, sunt rezervate și aparțin serbaniuc.ro sau proprietarilor lor legitimi.

  2. Nicio parte a conținutului sau materialelor de pe site nu poate fi utilizată fără permisiunea prealabilă și scrisă a noastră sau a proprietarului legitim al drepturilor de proprietate intelectuală.

Limitarea Răspunderii

  1. Nu suntem responsabili pentru orice pierderi sau daune cauzate direct sau indirect de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul sau de conținutul acestuia.

  2. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe orice aspect al site-ului în orice moment, fără notificare prealabilă și fără nicio răspundere față de dvs. sau orice terță parte.

Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile statului în care avem sediul nostru principal, fără a lua în considerare principiile de conflict de legi.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui acești Termeni și Condiții periodic. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site-ul nostru. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa tudor@serbaniuc.ro.