Politica de confidențialitate
 

Această Politică de Confidențialitate descrie modul în care serbaniuc.ro colectează, utilizează și protejează informațiile cu caracter personal pe care le puteți furniza atunci când utilizați website-ul nostru serbaniuc.ro și serviciile noastre asociate.

Colectarea Informațiilor

Atunci când vizitați serbaniuc.ro și utilizați serviciile noastre, putem colecta informații cu caracter personal pe care le furnizați voluntar. Aceste informații pot include, dar nu sunt limitate la:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de e-mail
  • Numărul de telefon
  • Alte informații de contact

Utilizarea Informațiilor

Informațiile cu caracter personal pe care le colectăm sunt utilizate în principal pentru a vă oferi serviciile solicitate și pentru a vă furniza informații relevante despre serviciile noastre. De asemenea, putem utiliza informațiile pentru:

  • A vă contacta în legătură cu solicitările dvs.
  • A vă trimite actualizări și notificări referitoare la serviciile noastre
  • A analiza modul în care utilizați website-ul nostru și serviciile noastre pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri

Protejarea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile cu caracter personal pe care le colectăm și să implementăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau utilizarea lor necorespunzătoare.

Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, tranzacționa sau transfera informațiile cu caracter personal către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a ne conforma cu legile și reglementările aplicabile sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța noastră sau a altora.

Linkuri către Terțe Părți

Website-ul nostru poate conține linkuri către site-uri web ale unor terțe părți. Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor terțe părți și vă recomandăm să citiți politica lor de confidențialitate înainte de a furniza informații cu caracter personal pe aceste site-uri.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui această Politică de Confidențialitate periodic. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe website-ul nostru. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa tudor@serbaniuc.ro.