Acordăm o atenție deosebită clienților noștri, identificând cu precizie problemele și provocările.

Punct de referință în servicii juridice de calitate și integritate

Experiență, profesionalism și angajament față de clienți

Șerbaniuc & Colaboratorii se distinge prin experiența vastă și competențele solide ale echipei sale de avocați specializați. Cu o abordare orientată către clienți, oferim servicii juridice personalizate și soluții eficiente pentru o gamă diversă de probleme legale. De la litigii complexe la consultanță juridică strategică, ne angajăm să furnizăm asistență de înaltă calitate, bazată pe integritate și profesionalism. Clientul este mereu în centrul atenției noastre, iar misiunea noastră este să obținem rezultate favorabile și să construim relații de încredere pe termen lung.

Șerbaniuc & Colaboratorii a fost înființat în anul 1993, cu un angajament ferm față de calitatea și integritatea serviciilor juridice. De-a lungul anilor, am evoluat și am devenit un punct de referință în domeniul juridic, construindu-ne reputația pe baza rezultatelor excelente și a relațiilor strânse cu clienții. Echipa noastră de avocați a acumulat o vastă experiență în gestionarea diverselor cazuri, de la litigii complexe la tranzacții juridice sofisticate. În toți acești ani, am continuat să ne adaptăm la schimbările din peisajul legal, menținându-ne dedicarea față de clienți și standardele înalte de profesionalism.

Doamna Mirela Șerbaniuc este avocatul ce a pus bazele Șerbaniuc&Colaboratorii, în prezent fiind condusă de către domnul Tudor Șerbaniuc, ce reprezintă a doua generație de avocați din familia Șerbaniuc.

De-a lungul istoriei noastre de la înființare în 1993, Șerbaniuc&Colaboratorii a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-și portofoliul de servicii pentru a răspunde cerințelor complexe ale clienților. Am fost implicați într-o gamă variată de domenii, inclusiv drept comercial, drept civil, drept penal și dreptul muncii

Parteneriat juridic personalizat

Structura flexibilă a onorariilor

Înțelegem nevoile financiare unice ale clienților noștri. Oferim flexibilitate în ceea ce privește modalitățile de stabilire a onorariilor, inclusiv tarife orare, tarife lunare, onorarii fixe și onorarii combinate fixe + onorarii de succes.

Pentru a oferi soluții complete, colaborăm cu experți financiari și fiscali, profesioniști în construcții, firme de contabilitate, notari publici și alți specialiști. Această abordare integrată asigură faptul că ai noștri clienți primesc servicii juridice holistice și eficiente.

Angajamentul nostru merge dincolo de reprezentarea juridică. Ne mândrim cu faptul că oferim nu doar soluții juridice, ci și servicii integrate care răspund nevoilor unice ale fiecărui client. Structura flexibilă a onorariilor și abordarea noastră colaborativă ne diferențiază, făcându-ne un partener de încredere atât pentru persoane fizice, cât și pentru societăți comerciale sau entitățile de stat cu care colaborăm.

1234
clienți satisfăcuți
2028
cazuri încheiate pentru companii și parteneri
500
companii recent înființate
709
lorem ipsum dolor sit amet
238
tranzacții majore încheiate
239
lorem ipsum dolor sit amet
768
lorem ipsum dolor sit amet
891
lorem ipsum dolor sit amet

Echipa noastră

Echipa noastră de avocați dedicată și specializată oferă soluții eficiente și asistență juridică personalizată pentru fiecare client în parte.

tudor_serbaniuc.png

Tudor Șerbaniuc

Absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București. Ulterior, de la aceeași instituție, a obținut o diplomă de Master în Științe Penale.

Tudor este membru al Baroului Prahova și Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2009, iar din anul 2020 este și practician în insolvență.

Tudor Șerbaniuc a asistat și reprezentat persoane fizice și juridice române și străine în diverse litigii civile și comerciale, în special în materie de contracte, achiziții publice, precum și în litigii de contencios administrativ.

Tudor Șerbaniuc a asistat funcționarii publici cu funcții de conducere în procedurile judiciare referitoare la concediere și drepturi salariale, în contractoriu cu instituțiile publice și, totodată, a asistat angajatorul (un mare jucător în industria grea) în realizarea arhitecturii juridice a unei proceduri de concediere colectivă, cât și în toate procedurile judiciare care au decurs din aceasta.

Tudor este specializat în următoarele domenii: 

 • Drept contencios administrativ
 • Litigii cu profesioniștii
 • Dreptul muncii
 • Drept civil
 • Drept penal
 • Drept imobiliar (în principal în domeniul clădirilor de patrimoniu)

De asemenea, Tudor vorbește fluent limba engleză.

Carmen Mihăilescu

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București. Ulterior, Carmen a obținut o diplomă de Master în Drept Comunitar eliberată de Facultatea de Drept din cadrul Universității "Titu Maiorescu" din București. 

Carmen este membru al Baroului Prahova și Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 1995.

Carmen este specializată în următoarele domenii:

 • Drept civil
 • Drept fiscal
 • Dreptul familiei
 • Dreptul muncii
 • Protecția consumatorului
 • Drept contencios administrativ
 • Litigii cu profesioniștii
 • Execuțional civil

Carmen vorbeste fluent limba engleză, putând comunica și în limba franceză.

carmen-mihailescu.png
loredana-florea.png

Loredana Florea

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ,,Nicolae Titulescu” din București. Ulterior, de la aceeși instituție, a obținut o diplomă de Master în Științe Penale.

Loredana este membru al Baroului Prahova și Uniunii Naționale a Barourilor din România din anul 2022, însă, în trecut, a ocupat funcția de consilier juridic în cadrul unei societăți civile profesionale de avocați, acumulând experiență în domeniul juridic.

Loredana este specializată în următoarele domenii: 

 • Drept penal
 • Dreptul familiei
 • Drept civil

Loredana vorbește fluent limba engleză, putând comunica și în limba spaniolă.

Maria-Magdalena Lipat

Absolventă a Facultății de Finanțe-Bănci din cadrul Universității ,,Spiru Haret” din București și a Facultății de Litere și Științe din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Magdalena este colaboratorul nostru, asigurând suport administrativ echipei de avocați, inclusiv relaționarea cu autoritățile publice.

Magdalena vorbește fluent limba engleză, putând comunica și în limba germană.

maria-magdalena-lipat.png